Newsletter

Would you like to stay up to date with news from Herz & Niere? Then subscribe to our newsletter!

Reservations

We would be delighted to reserve a table for you. Just give us a call. Otherwise you can user our
Online  System to book a table.

Larger groups from 5 guests will be seated on a big table in our Weinzimmer. Please note that we close the terrace at 10.30 pm


no credit cards.

HERZ & NIERE 
NEWS

20. November 2015

HERZ & NIERE Kochbuch erscheint

Wir freuen uns sehr auf dieses spannende Projekt. Unser erstes eigenes Kochbuch erscheint. Es folgt ein Auszug aus der Verlagsankündigung...

Originelle Rezepte auf Herz und Niere geprüft!

Respekt vor dem Lebensmittel – ist das Credo des Berliner Restaurants „Herz & Niere“. Die ganzheitliche Verarbeitung des Tieres, Produkte aus der Region und Eigenproduktionen wie Butter, Käse und Brot lassen das „Startup-Gastrounternehmen“ zum Berliner Geheimtipp werden. Jedes Gericht kommt hier authentisch auf den Tisch und alle Zutaten sind zudem von Kopf bis Fuß auf Herz und Niere geprüft!"

224 Seiten

28,0 x 29,0 cm

zahlr. Farbfotos
Hardcover

ISBN 978-3-944628-81-3

Erscheinungstermin: 20.11.2015

Bestellung per eMail oder direkt im Restaurant.

HERZ & NIERE 
NEWS


Newsletter

Would you like to stay up to date with news from Herz & Niere? Then subscribe to our newsletter!

Reservations

We would be delighted to reserve a table for you. Just give us a call. Otherwise you can user our
Online  System to book a table.

Larger groups from 5 guests will be seated on a big table in our Weinzimmer. Please note that we close the terrace at 10.30 pm


no credit cards.